Blog

Tip: Bezoek dit gratis concert met ultieme chillmuziek!

Door Team BasiC
levensttijl Schepping Zintuigen Genade
17 januari 2022

In Nederland zijn de albums van Adele en Ed Sheeran de populairste van het moment, maar in Australië luisteren ze ook naar iets heel anders. Een album met vogelgeluiden van bedreigde diersoorten staat daar op plek 5 in de albumlijst. Dat meldde de NOS pas.

Die Australiërs zijn misschien zo gek nog niet? Vogelmuziek is zo heerlijk relaxed. Je wordt er chill en rustig van in je hoofd. Weet je wat nog mooier is? Live-vogelmuziek! Is gratis en voor iedereen toegankelijk! Zelfs corona kan niet belemmeren dat deze concerten doorgaan. Voor nul euro zit je op de eerste rij.

Tip: Bezoek eens zo'n vogelconcert. Op een rustig plekje in de natuur. In eentje, zonder oortjes en die Spotify-app laat je uit. Relax. Word stil. En luister.

Straks, als het allemaal weer kan, kun je honderden euro's neerleggen voor een concert van Adele of Ed Sheeran. Maar zou zo'n vogelconcert je uiteindelijk niet verder brengen? In de rust. Met die vogelmuziek. Met God. Echt waar: De beste dingen in het leven zijn gratis. Dat heet: genade.